Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på ett svar

Och när irritationen stiger
Kommer en maktlöshet
För inget kan göras
Av dig eller någon

Och du väntar puttrande
På ett svar




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva