Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens skymningar

 

Drömmen,

Är på flykt från sin närvaro

 

Kärleken,

Är på flykt från sin närvaro

 

Visionen,

Är på flykt från sin närvaro

 

Orden,

Är på flykt från sin närvaro

 

Jag,

Är på flykt från min närvaro

 

Skym inte längre livets skugga i mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-12-17 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP