Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lära mig hålla käften!

 

Lära mig tålamodet!

Så jag kan överleva sorgen i mig

 

Lära mig sällskapet!

Så jag kan besegra ensamheten i min själ

 

Lära mig kampen!

Så jag vågar vara mig själv

 

Lära mig gråten!

Så jag kan rensa sorgen ur min kropp ut 

 

Lära mig öppenheten!

Så jag kan hålla käften när jag har fel

 

Lära mig dumheten!

Så jag kan se visdomen

 

Lära mig visdomen!

Så jag sluter vara dum i huvudet

 

Lära mig allt du kan och inte kan!

Så jag själv hittar och väljer min egen väg

 

Visa mig döden!

Så jag kan njuta av livet

 

Lära sig att hålla käften!

Så jag själv också håller käften!

 

Visa mig evigheten du min själ!

Jag är döende!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-12-17 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP