Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

En kula rund och

len Vit som snö

full med önskningar

Några går i uppfyllelse

andra inte Men

om jag ber om en enda

av dem Kanske den slår in

Inte med materiella ting

Nej allt Du tror är inget

jag vill ha Jag vill endast

att Du stannar kvar




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-17 11:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En varm önskan...
2021-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är det enda som betyder något i längden...
2020-12-27

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar önskan.... Hoppas den slår in <3
2020-12-18

  Feliaxel VIP
Fin önskan
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP