Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomtens funderingar

Ingen snö inga klappar
Och jag sugen tappar

Vem kan hjälpa mig tro
Kanske någon som heter Bo

Barn behöver glädje i jul
Med klappar och annat kul





Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-17 13:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så ett frö i snö, vissa blomster aldrig dö! Ha gott mod med denna din dikt finner du sikt!
2020-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Stackars tomten
som känner sig stressad i juletid
som längtar efter att kunna skänka
alla barnen klappar och julefrid!
2020-12-18

  M.Eta
Ett dilemma för tomten denna jul också.
Härlig bild!
2020-12-17

  ULJO
Ett stort problem för tomten. Hur ska han kunna tillfredsställa alla?
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP