Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksros

Du skiftar färger.
Om du undrar så som jag.
Svart bläck. Rosa dikt.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-12-17 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP