Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill vi glömma

 

 

historiens offer, de glödande skriken

kravallerna alla liken

vi kan bygga monument för de levande döda

men inte minnas de som föll i stridens första minut

allt det vill mörkret utplåna

gräva ner skotthålen i gravarna

men ännu lever de sista överlevarna,

ögonskildringarna

människans totala förnedring

och grymhetens bokslut

 

Vi får aldrig glömma, varje liv så värdefullt

för att gå under i glömskans ravin

vem vill att Hitler och de andra potentaterna

återföds




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-12-17 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP