Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt och gikt

Att skriva dikt är roligt
Att få gikt är int roligt
Det är oroligt
då den kan sätta sig
var som helst i kroppen
och göra mycket ont




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-17 15:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ack Jaa
En i allt rimlig
Poetisk iakttagelse!

2020-12-20

  Solstrale VIP
Skriv en dikt med sikt på det av vikt den kan ju handla om gikt och doktorns plikt att ge dig smärtstillande inflammationsdämpande recept...
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP