Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör.

Håller din hand i min
Ser dig djupt in i ögonen
Våra själar sprakar likt elektricitet
Väver samman alla våra olikheter
Ser tvekan i dina ögonvrår
Är det rädslan för vad som är på väg
Eller kan du inte släppa din värld
Allt för att inte såra någon alls?
Jag ställer inga krav på dig
Inte idag, ej heller sen
Jag ser att du också vet:
Sanningen,
Är för evigt etsad i sten.
Så jag har gjort mitt val
Du förstår också att så är
Jag låter dig gå, släpper din hand
Sanningen finns för evigt kvar..
När du tagit steget
Tagit ditt beslut
Då vet du att jag finns här
För dig står jag alltid kvar.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP