Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Yttrandefriheten den är så vacker


FRI TOLKNING ~ Nej Tack

Vi diskuterar åsiktsfrihet och censur, om den inskränks, då får vi som många före oss använda av oss av koder på olika sätt...

Jag är rådvill för:

jag behöver EXTREM övertydlighet i.o.m. att jag behöver total ärlighet och jag har inte råd att gå vilse i egna tolkningar...

Vi får fundera på detta.
Är tacksam att vi alla kan prata nu.

Tack för det fria ordet.

 

Ljus, tryggt mörker & Kärlek

© Victoria DominiQue




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av DominiQueen
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-17 15:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Censurens vägar är enkelriktade
åsiktsfrihetens har mötande trafik!
2020-12-18

  AiA Maria den fria

Fri
Fria
Frihet

<3<3<3

Tack!
2020-12-17

  Koloristen
Fria Ord, ja.
2020-12-17

  ULJO
Kommunikation på lika villkor är det viktigaste som finns.
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen