Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt testamente.

I dunkelt ljus
I spegelbilden
En man med påsar under ögonen
Gråa hår
Vad fan var det som hände
Igår var jag 18, idag nästan död
Närmar mig respektabla 50 år
Halvägs till framtiden
Eller snart i mål
Och inget har jag åstadkommit
Inga barn, ingen kärlek, ej heller hat
Jag målar tavlor
Jag leker med ord
Men jag har heller inga pengar
Ingen framtid kvar

Jag har i alla fall älskat
Känt hat och misslyckats
Jag har kunnat känna
Det kunde ju blivit bra

Och mitt hjärta har jag givit bort
Mitt val är taget och klart
Hon har det i sin hand
Med rätt att göra vad hon vill med det

Mitt testamente
Är med detta skrivet
Jag känner ingen sorg för det som blivit
Det ska ej heller ni.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP