Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets tid

det är blåsigt nu
och mörkret blir allt tätare

om självaste Kafka såg detta,
skulle han nog blekna av avund –

dystopier och myter i all ära,
men ibland är verkligheten värre




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-17 16:53



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Det är ju ofta precis så. De allra otroligaste historierna är sånt som har hänt på riktigt.
2020-12-17

    Klipparen
Verkligheten överträffar alltför ofta dikten, dessvärre! Men dikten finns för att vi ska kunna stå ut med mörkret och verkligheten!
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP