Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingenting mötas

Allting eller ingenting, och ingenting.
Vi blir det som varit slut; ska jag dö nu?
om jag dör! Aldrig ensam där uppe då.

Ensamma är vi, somliga klarar gråzonerna,
ty ögonblickets iver sluter dem samman.

Markanta är de dagböcker som inte läses.
Nu skall du gå härifrån och visa dit motstånd.


Sluta att gråta över spild säd; du orsakat.





Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 204 gånger
Publicerad 2020-12-23 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén