Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För högt

Du är som musik som skär i öronen
toner som slår hårt och skakar mig
och även om jag var alldeles döv
så skulle jag ändå höra dig

Jag hör hur du säger "dra åt helvete"
trots att jag försöker stänga av
och jag hör gråten som går om igen
gråten som har gjort mig till din slav

Ska jag förstå?
(Jag förstår!)
Kan du förstå?
(Du är svår!)
Hur kan jag älska dig ändå?
Det var ändå så länge sen som jag blev kysst
Du är aldrig tyst!
Jag älskar för högt

Du vet likaväl som jag att tiden går
och att vi blir äldre varje dag
men också att jag aldrig lämnar dig
nånstans är det alltid du och jag

Jag vet att du ångrar att du sårat mig
även att du ångrar vad vi gjort
det får jag säga att jag också gör
allt kan hända när som helst och fort

Ska jag förstå?
(Jag förstår!)
Kan du förstå?
(Du är svår!)
Hur kan jag älska dig ändå?
Snälla, var tyst
Jag är så fruktansvärt trött
själsligen har jag förblött

Ska jag förstå?
(Jag förstår!)
Kan du förstå?
(Du är svår!)
Hur kan jag älska dig ändå?
Det var ändå så länge sen som jag blev kysst
Du är aldrig tyst!
Jag älskar för högt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 17:21



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra att du får ur dig det
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP