Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt skal

naken i skogens katedral
marken tar ton
en melodi djupt under ytan
kommer fram, viskande

andetagen vandrar bort
vinden klär av all längtan
tom, stående kvar i dunklet

vintern sätter sin prägel
grådis och skymning
tomma tankar drunknar
inget kvar, bara skuggorna
som sakta rör sig ur fokus




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-17 19:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vintern är döden. Precis som en tisdagseftermiddag på IKEA.
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg