Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mojnar om morgonen

Morgonen andas

stillhet över mörkerväg

Stormsjälar mojnar




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-17 19:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om oroliga själar som kommer till ro!
2020-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Smälter genast ned inför sista raden.
2020-12-18

  BenGust VIP
Stillhet om morgonen är alltid speciell vilket dikten också visar.
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP