Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farled

Vi steg i land, sade du
vid de nyformade klipporna
där dagarna var vågrörelser i jorden
– hur något tar sig hit
och drar sig undan –
vid öns mitt står en tårpil
hennes olivgrå hår faller i dammens spegel
och vi kammar de kala grenarna, samlar tårar
att fylla hennes törst
efter det som skrevs ner
och aldrig lämnades åter




Fri vers av Grävling
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-17 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling