Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVÄLLSBÖNA N:o etta.

Detta säger ordspråksboken.
18; Kapitlet.

Den egensinnige följer
sin egen lystnad,
med all makt söker
han strid.

Dåren frågar ej
efter förstånd.

Allenast efter att
få lägga fram, vad
han har i hjärtat.

Tolkare Bo.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-17 21:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Be-dårande
Skriftat!
;)
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten