Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Många järn i elden?

 

tänk inte för djupt

tänk delar med ett trevande finger 

behåll  ögonen slutna inför helheten för att inte vakna

stress är absolut förgörande, glädje och motivation

försvinner Stay cool, 

är det meningen det ska gå åt pipbruket så är det en läxa

bara börja om från början

glädjen är en färggrann fågel, se till att den lyser !

 

som glädjespridare en slutsats, livet är inte en byggsats

allt klappat och klart, sidospår leder alltid till stopp 

vagnar byts ut, upprustas putsas och fejas

 

synskadad kan man tro en är då man läser somliga rader

för en kan ibland få spader

att läsa Coronainformation ger missförstånd

för väl inreseförbudet gäller inte svenska medborgare

som återvänder hem..taivännens katter  längtar efter matte

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-12-17 21:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
chocker bör intas sakta en i sänder då plötsligt de vänder
de kan inte levas i förväg, men hur ofta gör vi inte det?
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP