Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tänk ändå klokuggla

 

 

vad det lindrar då en landar på fyra tassar

efter sett i en förfärlig syn

 hur hela släkten blev utplånad

ångesten var i förväg av Corona lånad

blev plötsligt en röd ballong

som lyfte från glädjens balkong

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-12-17 21:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Det finns mycket glädjas åt särskilt då vi hoppar över fallgroparna.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP