Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden undersöktes aldrig i Törnrosas livstid, drömdes


delikat, sublim

självbespeglande intim

låtsad och urtim




Bunden vers av Horace
Läst 67 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-19 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace