Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om jag jobbar på det

Att förstå vidden
Av mig själv
Är inte lätt

Jag vet jag kan mer
Än det jag visar
Och för en del
Är jag okej

Men att förstå
Hur annorlunda
Jag faktiskt är
Klarar inte jag

För jag är som jag är
Även om jag jobbar på det




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-17 23:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten känns så här från sidan, som dess födelse smärtar mig som läsare av densamma.
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva