Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje liv av relationer finns ett golv över en avgrund


när intimt inte

skrämmer och larmar längre

stå på det golvet




Bunden vers av Horace
Läst 75 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-22 09:31



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Briljant


medvetet
val

Tack!
2020-12-23

  Minkki VIP
bra definition på odelad förtroendegrund
2020-12-22

  Solstrale VIP
Kloka ord!
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace