Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med slutna ögon se det ske, sedan två steg fram, ren vilja


tunnaste fina

av medvetandets vävda

hinna, faller av




Bunden vers av Horace
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-23 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace