Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springande steg

Springer på dig

Faller nästan i dina armar

Snubblar över dina skor

Vi ler och skrattar

Väskorna är packade

Nu bär det väg igjen

Springande steg upp och ned

i gränderna där vi alltid gått

Vi ser på varann

Stoppar till vid ett litet cafe

Ett glas vin bubblar i kroppen

Samtalen  ger goda intryck vad livet kan bjuda på

överraskningar glädje djuphet

Springande steg kommer aldrig igjen.....

Långsam promenad ger också

stor mening

Klockan tickar går allt fortsätter vidare på livets väg......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-18 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP