Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... VAL-frihet ... ... ...




Fri
att dela
utan att kräva
skapar frihet för flera











Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 313 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-18 10:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Friheten kräver frihet
2020-12-19

  Blomma-Stjärna VIP
mycket klokskap i få ord

- tack!

- bokmärker
2020-12-18

  ULJO
Klokhet här
2020-12-18

  DominiQueen
åh ... fri att andas ... inspiration
inhalera

2020-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord på hög nivå!
2020-12-18

  Sparvögat VIP
Frihetens ord...
2020-12-18

  Solstrale VIP
Från klarhet till klarhet!
2020-12-18

  Öknens Ros VIP
Ord av klarsynthet.
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria