Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration ”Mina behov” av Kungskobran. Tack!


... ... ... GÅVObrev ... ... ...



Rikedom
i själen

visar
vägen











Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-18 13:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den smala eller breda vägen?
2020-12-19

  Elinor Sörensson VIP
Själens skattkammare.
Mest åtråvärda.
Fint.
2020-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
Superrikedomen :-) !
2020-12-18

  ULJO
Det är väl den största rikedomen. Kan inte mätas med pengar
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria