Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men dina ögon log när du såg mig

Andlöst kommer meningen
Och du skiner emot mig
Jag känner mina ögon spegla
Och lysa emot dig

Och så vänder du dig bort
Du var inte glad i mig för mig
Kvar står jag lurad
Konfekten försvann för mig

Och aldrig att jag kan förstå det
Att du aldrig var tänkt för mig
Du sa det och menade det
Men dina ögon log när du såg mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-18 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva