Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå, Gå

Jag har börjat fixa grejer
Det var längesen

Jag har tänkt på
När denna stund kommer
Hur det är då

Med små, tysta, steg
Tar jag mig in
I verkligheten

Det känns främmande
Skrämmande
Jag har aldrig varit borta från den så här länge
Och av just denna anledning

Nån där kanske är arg
Jag skäms
Jag kliver in

- Hej, hallå... är det här jag kan stå?
- Ok...

Väntar...

Det är då jag förstår varför jag gick
För det jag inte fick

Jag valde att gå
Det kan vara så
Att de som bara gå
Har fått nog av att stå




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-12-18 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten