Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänskap prövas till slut har huvudskakningen blivit permanent - litet sorgligt samtidigt.


tankfull sjurading




det sägs en del människor
kommer in i ditt liv som en prövning
begrundade tanken
då jag klev ut genom dörren med påsarna i handen,
mindes befrielsen då jag mötte gårdagen
som passerade på cykel

kände mig riktigt stygg





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-12-18 15:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm i mitt fall har allt fått en acceptabel förklaring, dessutom inte lika skadligt
men i ditt min huvudskakning har blivit permanent. ibland inbillat mig
Parkinson. :(
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP