Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sträcka ut en hand

Det började med en tanke
en tanke på din stämma

Det är som om att jag har tappat bort
min alldeles egna favoritskiva

Jag måste få lyssna på den
åtminstone en gång till

Julen är kommen
och klockorna slår

Min tid är kommen
att höra dig

Jag försöker sträcka ut min hand
ett julkort ska hjälpa mig

Mina ord sträcks inte tillräckligt långt
och du förblir tyst

Julen är kommen
och klockorna slår

Ett kort i en papperskorg
när timmar förgår





Fri vers (Fri form) av Felicia försvann
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-18 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann