Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-12-17 kl 18:05


Fjärde advent



Hoohoo!! Har han gömt sig? När jag satt tomteluva
och mask på mig! Där är du! Se inte så rädd ut!
Det är bara jag! Titta!
Aj, nu gick gummibandet sönder!
Nedrans tomtemasken trillar av!
Nåja, det blev ganska varmt under masken
Vill du också ha? En luva? Tadadi här! : )
Sådär litet på sniskan ska den sitta
Tjusigt! Vill du se i en spegel??? Vänta!
Jag har en i innerfickan. Inte hacka på glaset!
Det är du och ingen annan! Du ÄR vacker!
Jag har litet julgodis med mig. Varsågod!
Inte allt på en gång! :D
Du gillar jordnötter ser jag. Det gör fåglarna
hemma och min hyresgäst musen också
Apropå musen, börjar bli fundersam
över hur stor den är
Jag lade ut en talgboll häromdan och den
knaprade litet på den under första natten,
men i morse var den bortblåst
Då gick en kall kåre efter ryggen
Gudars det är väl inte en råtta?
Men lugnade mig strax för den åt inte
mycket, antagligen hade den rullat klotet
för det har den ju gjort förut
Undrar om den går på bakbenen och
rullar med händerna? :D Rulla inte med
ögonen sådär och knäpp inte menande
med näbben! Jag tar inget godis med nästa
gång! Är det utpressning? Är jag en knäppgök?
Ska du säja…älskade klokuggla! :D
Du är väl en knäppis också? Minns du den
vandrande pumpan och lucian? Mmm och
HOOOANDET på Fredriksdalsteatern?
Förresten igår var Julie och jag på teater
och lyssnade till Humor med ståuppkomikerna
Özz Nujen och Måns Möller – avbryt mig inte!
Jo, hon hade vunnit två biljetter på en rimmad
dikt om Historia! Men tror jag gav Julie
skrämselhicka. Jag sa till henne att jag skulle
skulle anteckna. Då tittade hon på mig
och sa skäm inte ut mig! D. Vi satt på andra
raden och då förstod jag henne. :D
Tur det inte var på den första, för de blev nästan
upplockade på scenen. Jag gav henne en armbåge
i sidan och sa i en högljudd teaterviskning tur
vi sitter på den andra;. :D
En liten promenix som vanligt? Pannlampan lyser
högra axeln som vanligt min herre? :D




Prosa (Fabel/Saga) av morgonstjärna VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-12-18 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP