Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig lycklig

Kyss mig lycklig,
gör det nu.
Mitt hjärta ligger bart,
det står i blom.
Kyss mig lycklig,
ta bort det milda.
Gör mig lycklig.
Ser du regnet?
Gör det nu.




Fri vers av Natalie Ramot
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-18 18:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja Gör!
underbar skrivelse
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Natalie Ramot