Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt

Något bättre.
Än helt värdelös.
När självförtroendet naggats.
Av mig själv.
Ändå lite bra.
Vill jag hoppas.
Smekande glitter.
Över mig.
Sänker sig.
Som ett täcke.
Du.
Så vill jag älska.
Så vill jag somna.
Min drottningtiara vilar vid mitt nattduksbord.
Din kungakrona vilar vid ditt nattduksbord.
Att vakna.
Till en morgon.
Som varit natt.
Naket.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-18 20:56



Bookmark and Share


  Horace
det fullbordade
lyckliga äktenskapet
prinsessan blivit drottning
tillsammans regera
försiktigt
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP