Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som tar åt sig. Den som låtsades vara en vän.


Vad annars finns här?

Du skrattar
Åt mig
Eller är det
Åt dina egna tillkortakommanden?
Jag är säker
Uppenbarligen inte du
Roa dig du
På min bekostnad.
Karmakontot knullar
Alla nollor till slut
Jag är inte orolig
Men du? Hur ser det för dig ut?
Tro mig
Det förflutna kommer ikapp
Det glömda
Dyker upp igen..
Du är inte säker
Inte nånstans
Men stå i alla fall
För vad du sagt.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-12-19 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP