Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja.

Att bara sådär
Dyka upp lite här och där
Förstår inte du
Hur skumt detta är?
Jag har letat
Sökt och hoppats
Och där är du
Även fast du inte förstår.
Direkt på minuten
Där och då
Insåg och förstod jag
Hur stort detta är ändå.
Be mig
Och jag lovar jag väntar
Be mig
Jag skulle dö bara för dig.
För dig
Står jag nu på mina knän
Och jag frågar
Vill du bli min fru?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-19 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP