Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är bara jag, den där andra blev mig av skam


Livet för dummies 30


allt för ångad hopp
metafortom tennis
daddar lysande goflopp
röksignalar för pennis

fördröjda centigram
relationsstatuskåt
yxhuvet far väl av skam
humiliaskor för sjumilagråt

det är ensamt på, toppen
det hela är jävligt. enkelt
bara en dåre på kroppen
skuggande en kränkt hälft

skyldiga jag uppgav en vän
handblodad tandems myteri
mutistiskt persona vici igen
proffsat freak är tom och byter i






Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-20 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd