Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen du for

Den dagen du for
föll ett kallt regn över mina ögon




Fri vers av Anton K.
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-12-19 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton K.
Anton K.