Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gryningen bar guld i sitt hår

 

och  öppnade sitt fönster

himlen kastade av sig den grå filten

Den första stråken guld skymtade vid horisonten

därpå viftade försiktigt en arm

ur molnskärmen fram

ovh målade ljusa strimmor

Solen svepte en ljus mantel omkring sig

och i hatten ståtade den blå plymen

som kompletterade

den nya kostymen

hoppet inte solen blir skrämd av utsikten

och gömmer sig igen bakom gardinen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2020-12-19 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP