Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

Nu är det sista månad
Alla bär mask och bonad
Ingen sol, ingen snö och ingen häpnad
Det är gott om längtan och saknad

Nu är det ljus i fjärran på en lång och mörk strand
Gömda i trädgropar ögon skiner som brinnande sand
Ingen sorg, ingen smärta och ingen listig mullvad
Glädjetårar har kramat torkade av törst halsband

Sträck händer mot horisontens rand
Däri ligger sanningens ögonblick och ändlösa serenad
Vågorna smeker stränder i tankarnas tid och vind
Alla har sina egna sånger i havets djup och själens frid.






Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-19 11:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härligt mjuk med djup
Sinnlig skrivelse!
;)
2021-02-17

  DavidM VIP
Mycket starka rader. Bokmärkes.
2020-12-19

  Kajan VIP
Tycker om de för mig ovanliga poetiska bilder som framträder; och den känslan de skänker.
2020-12-19

  Elinor Sörensson VIP
Så fint skrivet.
Gillar särskilt den avslutande
raden.
2020-12-19

  Öknens Ros VIP
Mörka känslor i mörkrets tid.
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP