Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oasen

Träden är nakna
Vågorna sover på sjön
Stillat en oro

Ser skönhet i vattnet brunt
oasen att minnas jämt




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-19 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva