Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


otroligt så fint kortet blev tog det på avstånd.slöjgran.2015


i skogens hjärta

  

där i skogens hjärta i ljusa gläntan
finner jag min ro
var annars får min längtan
finna fäste hopp och tro
att åter höra vingebruset
genom tysta skogen dra
där slår jag upp mitt tält
det sanna inget förändra ska
där finns bara ljusa fält
sitter på en sten för att se ljuset
varken vitt eller svart klandra 
grunden stadigt byggd för huset
önskar munskänken försvinner
som i bägaren
ständigt och jämt hällt
allt som ur sorgen fram vält

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2020-12-19 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP