Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*






jag tänker inte framåt när jag tänker på framtiden, jag tänker på framtiden. framtiden som ett lejon eller en vaktande drake som tvingar mig till underkastelse av livets triviala meningslöshet. ibland sätter det sig en vacker fågel i trädet utanför mitt fönster som jag studerar och under ett kort ögonblick kan jag se att fågeln är en symbol för något, att den är ödets oförutsägbara slumpmässighet. sedan fäller slumpmässigheten ut sina svarta vingar och flyger ut från mitt liv, som återfår sina matematiska linjer.




























Prosa av Androiden VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-12-19 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP