Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsmålning

Himlen har målats
i snöblått
och böljande rosa

medan mörkret
meddelat en
snar ankomst

mot målningen
vilar grenar på
paradisäppleträd

tigande i
skymningsljus

ett kvällslugn
sveper över gården




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-19 15:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fina toner i färg och perspektiv blir likt ett ljus i mörker.
2020-12-19

  AiA Maria den fria

Andas
frid

Tack!
2020-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Kvällslugnet!
Tanken går genast till barndomens Älvkarleby.
2020-12-19

  Solstrale VIP
Vilken underbart lyrisk dikt!
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP