Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Coronainspirerad


Värld av avstånd

Som längtan ljusblå
Vill jag ut i från idet
Världen är sluten

det lilla betyder allt
I denna värld av avstånd




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-12-19 17:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar avstånd.
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva