Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S T A R K A R E

Varit förvirrad sen liten.
Galenskaper, impulsivitet och känslostormar som ingen förstått och allra minst jag.
Snedsteg och fall, djupt och djupare ner i hålet som sällan är ljust.
Leva eller dö har varit mina alternativ.
Men nu när jag är närmare sanningen så tar jag chansen.
Jag ska överleva.
Överleva tankarna och göra mitt bästa.
Om jag lyckats övervinna tankarna tidigare som gjort mig starkare kommer jag komma ur detta som en vinnare.
Tid och tålamod är mina bästa vänner just nu.

Jag längtar till solstrålarna värmer min kropp.
Jag längtar tills stjärnorna lyser upp min väg.
Jag längtar till att förstå alla de saker som gör mig till mig.




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-19 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper