Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om du var det då

I oändliga stjärnfall
Seglar hoppet
Om att en önskan slår in

Men du är inte den önskningen
Även om du var det då




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-19 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva