Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett år snart till ända

 

så fort de kommer över tröskeln

tiden stilla ej står

när det gamla i dörren vänder

säger vi så fort tiden går

dagen ömsar hud, en i sänder

mörker blir till ljus i decemberland

snart brinner åter solens brud

och vi fångar dagen i vår öppna hand

som ett dammkorn i strimman

av förunderliga världar

lyfter vi som fjun i gryningstimman




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-22 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP