Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dit jag vadat./porträtt

 

 

jag vill hålla en världsrymd bland mina sängvar

där ska drömmar leka tafatt mellan kuddar,

dit jag lägger vila hopas vana gångstigar och kudden

håller grop dit jag vilar.

För en del är sänggåendet bara som en paus av levnad.

 

jag håller den som längtan inför.

Det som tröttar sänker hjärtslag.

 

Dit har jag vadat där sol sänker.

 

 

Jag vill vila vid ett hav av det som strömmar,

det vill jag bära i mina drömmar

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-19 21:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din nattdikt är någonting av det vackraste jag blivit tilldelad. TACK!
2020-12-22

  Anya VIP
Mycket vacker text och bild. Sängvar....ett ord jag inte hört. Så fint.
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP