Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradigmskifte


ju mer jag förstår
desto mindre
vet jag

svävar
i obunden trohets
fria rum

att undersöka
utan fördom
en lycklig känsla

inget betyder mer
än något annat

själens dörr
står öppen




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-19 21:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om ditt självporträtt!
En bra text med ett fantastiskt avslut.
2020-12-21

  Blomma-Stjärna VIP
hoppfull dikt, andas frid!
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP